Страши треньорът на Янтра Велислав Вуцов даде емоционално интервю след края

...
Страши треньорът на Янтра Велислав Вуцов даде емоционално интервю след края
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Всеки ден се моля на Господ да се стабилизирам здравословно, тежко е, боли...

Страши треньорът на Янтра Велислав Вуцов даде прочувствено изявление след края на срещата от 11-ия кръг против Литекс в Ловеч, приключила при резултат 0:0. Той разкри повече и за здравословното си положение след претърпяната неотдавна интервенция.

" Не мога да не поздравя играчите си за положителния мач, който направиха. За мен това бе едно от най-силните ни полувремена от началото на сезона. И през второто не отстъпвахме доста. Имахме над 10 голови обстановки. Мен това не ме прави благополучен, тъй като упражняваме реализация. Явно би трябвало да работим още повече и още повече. Доволен съм, че от дълго време не бяхме играли толкоз мощен мач в отбранителен проект.

Имахме единствено една обикновена неточност. Като цяло стояхме доста добре. Бях сложил първа цел да не допуснем гол. Не имах вяра, че ще имаме толкоз положения. Изпуснахме света. Поздравявам вратаря им. Аз го виждам от дълго време това момче. Мисля, че ни прилягаше да си отидем като спечелили. Поне една точка след две загуби е крачка напред. Може би, че бях две седмици по лечебни заведения и не съумях да вземам участие в тренировките, попречи за предходните два мача. Да не споделям огромна дума, само че може би заварката сред мен и тима се беше нарушила. Не постоянно има логичност във футбола ", сподели той.
 Литекс и Янтра се занулиха във Втора лига
Литекс и Янтра се занулиха във Втора лига

Не съумяха да си отбележат гол

" Продължаваме да си търсим нашето. Янтра е в доста, доста положително положение поради на доста неща. Имаме много добра аудитория. Виждате, че ни поддържат, радват ни се. Има нарастване на посещаемостта в Габрово, значи нещата се вършат вярно. Добрите дни на Янтра престоят.

Някои ми сложиха думи в устата, че съм споделил, че би трябвало да се класираме в Първа лига. Искам да виждам Янтра да е различен тим. Това имах поради. Имаме доста да работим.

Моля се всеки ден на Господ, всеки ден като лягам и ставам, аз съм набожен човек, да ми помогне да се консолидирам здравословно, с цел да мога да вляза в подготвителния развой 100%, тъй като аз сега вземам участие 25-30% и не мога да бъда пълностоен. Опитвам се, само че не мога. Понякога има неща, които са отвън теб.

Опитвам се, тежи ми, боли ме. Дори седнах и подсказах на хората към мене, нашите ръководители, в случай че считат да пристигна различен човек да стабилизира нещата, макар че те не са се влошавали, само че те извънредно имат вяра в мен и въобще не ми разрешиха да си го мисля. Те ми оказват помощ и в цялото ми лекуване. Аз съм длъжен да се изцелявам и да направя това, което всички желаят в Габрово - да видят Янтра в различен вид. Ще пристигна и този миг. Не бързам да споделям по кое време - когато пристигна времето ", добави Вили Вуцов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР